Activiteiten

Aankomende activiteiten:

* 66 jarig bestaan 2024

  • 11-11 Bal: zaterdag 11 november
  • High Beer Diner: woensdag 15 november
  • Receptie Prinses: zondag 19 november
  • Jubileum feest van 66 jaar Papgat: zaterdag 13 januari
  • Receptie Jeugdprins: zondag 14 januari
  • Papgat op de Planken: vrijdag 19 januari en zaterdag 20 januari
  • Carnaval 2024: 9-10-11-12-13 februari

Oude activiteiten:

* Papbuikdag: Zondag 26-06-2022

Gezellig dagje aan de vijver met een hapje en drankje bij museum Hoeve Strobol in Nijnsel. Mooie dag met een interessante rondleiding door het museum.

Wat hebben we gelachen en gek gedaan, maar vooral genoten van en met elkaar….

* De Rijdende Pastoor: Zondag 20-02-2022

Op 20 februari 2022 is onze eigen Proester Papbuik samen met zijn lieftallige moeder overste: zuster Magdalena en de 2 misselijke dienaars en hun 2 zingende zusters van ben liever doofheid bij onze leden thuis gekomen voor een CARNAVALS GO(e)D MIS. 1 Week voor carnaval zijn we de Papbuiken gaan zegenen voor een mooie, gezellige en gezonde carnaval en om iedereens carnavalsbloed wat in onze aderen stroomt weer op te warmen.

En dat is gelukt! Een geweldige dag met veel lachen en flauwekul…. 

Bekijk de foto’s in ons FOTOBOEK.


* Frietjes Jeugdraad: Zondag 14-02-2021

Op Valentijns zondag zijn we de beloofde frietjes met snacks gaan brengen naar de Jeugdraad, want ze hadden de challange heel snel en erg leuk gedaan! Klik op onderstaande link (Papgat JeugdJournaal) en spoel door naar 1 : 25

PAPGAT JEUGDJOURNAAL


* Papgat in inne aovond: Zaterdag 13-02-2021

Gezellig naar de livestream kijken vanuit je woonkamer en een soort van carnaval vieren met allerlei leuke evenementen die normaal gevierd worden in het carnavalsseizoen van Papgat.


* Verrassing voor de leden: Donderdag 11-02-2021

Het bestuur is op donderdag en vrijdag een verrassing voor de leden rond gaan brengen om het niet samen vieren van carnaval een beetje te verzachten. Hierin zaten rood/geel/groen schuimpjes, een flesje van ons eigen gebrouwen bier EN EEN HEEL SPECIAAL THEELICHTJESHOUDER MET HET EMBLEEM VAN CV DE PAPBUIK!!! Het idee kwam van de opa en oma van Bas Gibbels, maar Bas heeft het helemaal bedacht en uitgewerkt tot een geweldig resultaat zoals je op de foto kan zien…. Het was een hele opgave, want hij heeft voor elk huishouden er 1 gemaakt en ze zijn prachtig geworden. Bas bedankt namens alle Papbuikleden!


* Surprise: Zondag 06-12-2020

Op zondag 6 december hebben we met de hele club een surprise gehouden. Al weken was iedereen heel zoet (met wat lekkers) thuis aan het knutselen en rijmen voor deze bijzondere dag. Iedereen had echt zijn best gedaan om goed uit te pakken! Zie hieronder een filmpje waar een greep uit deze prachtige dag is vastgelegd.


* Challenge Jeugdraad: Zaterdag 05-12-2020

We hebben op zaterdag 5 december de Jeugdraad verrast met een klein cadeautje, aangezien er geen receptie gehouden gaat worden. Daarbij hebben we de Jeugdraad uitgedaagd met een challenge! Als het ze lukt om dit voor elkaar te krijgen, krijgen ze nog een extra cadeau. Wil je weten wat de challenge is en het filmpje bekijken, klik dan op het onderstaande filmpje…